Over

Docenten helpen om effectiever en plezieriger les te geven door voort te bouwen op hun kwaliteiten', dat is de drijfveer van Gaarthuis Educational Publishing Company. Verandering aanbrengen in de manier waarop je lesgeeft kan een uitdaging zijn. Gaarthuis Educational Publishing Company geeft daarom (cadeau) boeken uit voor docenten met als doel te inspireren op het gebied van didactiek, pedagogiek, verhalen, reflectie, ontwikkeling, samenwerken en andere onderwijs gerelateerde thema's. De auteurs van de boeken werken zelf in het onderwijs. 

Bij alle titels van Gaarthuis Educational Publishing Company zijn lezingen, inspiratiesessies en/of workshops beschikbaar. Frank Gaarthuis is algemeen directeur van Gaarthuis Educational Publishing Company.

Gaarthuis Educational Publishing Company wordt graag geïnspireerd. Heb je een idee voor een (cadeau)boek voor docenten dat goed in ons fonds past, hou dan rekening met het volgende. We ontvangen je manuscript (of boekidee) graag op papier. Als auteur ben je werkzaam in het onderwijs. Stuur behalve het manuscript ook informatie over jezelf, een synopsis (max. 1 A4) en bij voorkeur een complete inhoudsopgave van je boek(idee). Vergeet niet duidelijk je naam en adres te vermelden. Wanneer je je manuscript terug wilt ontvangen, sluit dan voldoende retourporto bij. Stuur nooit een origineel, maar altijd een kopie. Binnen 6 weken ontvang je een reactie. Wij corresponderen altijd over de reden van het afwijzen van een manuscript.

Stuur je manuscript naar:

Gaarthuis Educational Publishing Company
Arubastraat 29, 2071XC, Santpoort-Noord