Blog overview

Raad jij welke presentator tips geeft?

In de volledig herschreven versie van ‘Een goed begin is het halve werk, 25 lesopeningen voor het voortgezet onderwijs’ (verschijnt in oktober/november 2019, de docentenrol van presentator uitgewerkt) krijg je tips van één van de beste presentatoren van Nederland.Raad jij welke presentator de tips geeft? Stuur een bericht met de naam van de presentator via de contactpagina en maak kans op een gratis inspiratiesessie voor jouw school!

Lees verder

Nieuwe herschreven druk 'Een goed begin is het halve werk'

De volledig herschreven versie van ‘Een goed begin is het halve werk, 25 lesopeningen voor het voortgezet onderwijs’ verschijnt in oktober/november 2019. In dit boek hebben we de docentenrol van presentator volledig uitgewerkt (nu met 30 lesopeningen en 10 aandachtsvangers) en je krijgt tips van één van de beste presentatoren van Nederland! hashtag#onderwijs hashtag#didactiek hashtag#derolvanpresentator hashtag#debestepresentatorvannederland hashtag#lesopeningen hashtag#aandachtsvangers

Lees verder

Congres Differentiëren

Op 11 februari 2019 was ik één van de sprekers op het Congres Differentiëren in Veenendaal. De Keynotes en workshops van Bob Stel (Vathorst College), Carel van der Burg (CPS) en mij vulden elkaar goed aan. Ook aan de slag met effectiever lesgeven? Ik kom graag langs!

Lees verder

Uitverkocht

Het al vier schooljaren succesvolle boek 'Een goed begin is het halve werk, 25 lesopeningen voor het VO' is uitverkocht. In dit boek is de docentenrol van presentator volledig uitgewerkt. De nieuwe volledig herschreven 3e druk verschijnt medio 2019 met nog meer lesopeningen, aandachtvangers & tips van één van de beste presentatoren van Nederland!

Lees verder

Lees dit niet!

Ik neem je graag mee langs een aantal momenten die hebben gezorgd voor de inspiratie om het boek 'Een goed begin is het halve werk, 25 lesopeningen voor het voortgezet onderwijs' te schrijven.

Lees verder